Mladá Boleslav

10.10.2015 12:21

Dne 9. 10. nás čekal výjezd do Mladé Boleslavi. Opět se nám daří naplnit dva autobusy. Hned na začátku cesty však máme problém. A to ucpané město. Než jsme vyjeli z Hradce uběhlo  asi dvacet minut což nás stálo naplánovanou pauzu a jedeme tedy bez zastávky.

  Po příjezdu dostáváme dopředu objednané lístky a jdeme do sektoru. Kvůli zpoždění přicházíme na poslední chvíli. V sektoru již jsou hradečáci kteří přijeli po vlastní ose. Dohromady nás jsou tak dvě stovky. Sektor v Mladé Boleslavi je velice malý a né všichni výjezdníci se do něj vejdou. Někteří si šli sednout a někteří fandí v sousedícím sektoru . Od začátku fandíme v našem klasickém tempu.  V druhé třetině vytahujeme nápis Dominiku bojuj na podporu Boleslavského juniora, který byl zavalen kamionem a je ochrnutý.

Support Boleslavských hodnotit nebudu, jelikož jsem ho neslyšel. Je to možná tím, že boleslavská hala není příliš akustická nebo možná tím že jsme vládli my.

   Po zápase se odebíráme k autobusu. Tam si ještě vyměňujeme názory s boleslavskými, kteří jsou hrdiny za policií anebo na nás křičí z dvaceti metrové vzdálenosti. Cesta domů je velice klidná. Cestou stavíme na jedné benzínce, na které lepíme samolepky a odpalujeme stroboskop. Poté už jedeme směr Hradec kam přijíždíme okolo desáté hodiny. 

Kontakt

ultras mechov ultrasmechov@seznam.cz